Mentha's blog

 

Natuurlijke lichtspot in het bos

In het licht staan is wat ik nu nodig heb. Het geeft mij vreugde, ontspanning, balans en vertrouwen. Vorige week in Roden zag ik een externe lichtspot, midden in het bos. Ditmar nam de foto. Heerlijk en ik liet mij even koesteren door de zon.

Lees meer »

De start van mijn praktijk

2 maanden geleden besloot ik mijn praktijk opnieuw de kans te geven. In het verleden heb ik een praktijk gehad, maar er waren andere zaken die mij aandacht vroegen. Twee jaar geleden kreeg ik met een onverwacht verlies van mijn moeder te maken en dat hakte er wel in.

Lees meer »

Wandeling Vennebroek-Vosbergen

Vanochtend bleek het een mooie wandeling. Gestart in Vennebroek met het idee een rondje Vriezenveen te lopen, maar ik had zin in een nieuw pad en koos ervoor om rechtsaf te slaan en via een bruggetje kwam ik terecht op een zandweg. Het was een heerlijke ochtend, waarbij de ochtenddruppels nog op de bladeren lag en de zonnestralen door de bomen scheen. Ik was alleen en de stilte was oorverdovend. Ik begon het pad af te lopen en was nieuwsgierig waar ik uiteindelijk naar toe liep. Onderweg nog twee mooie en lieve kalfjes ontmoet. Ze kwamen enthousiast aanlopen en lieten zich makkelijk aaien en wat hebben ze prachtige ogen. Mijn broek was schijnbaar ook aantrekkelijk. Uiteindelijk kwam ik uit in Vosbergen. Een mooi parkbos. Na bijna twee uur wandelen vond ik mijn auto weer.

Lees meer »