Natuurlijke lichtspot in het bos

Gepubliceerd op 14 november 2021 om 21:56

In het licht staan is wat ik nu nodig heb. Het geeft mij vreugde, ontspanning, balans en vertrouwen. Vorige week in Roden zag ik een externe lichtspot, midden in het bos. Ditmar nam de foto. Heerlijk en ik liet mij even koesteren door de zon.

Afgelopen week was best pittig. Ik voelde veel onrust en vond van mijzelf dat ik mij opnieuw moest verhouden tot de maatregelen. Wat ga ik doen? Wat voelt voor mij goed? Kan ik mijn standpunt en mijn waarheid blijven leven? Op mijn werk is dat steeds weer voelen en afstemmen. Ik probeer hierin een weg te vinden zonder strijd, maar met respect voor mijn waarheid en met respect voor de ander. Afgelopen dagen werd ik te veel in beslag genomen door mijn innerlijke dialoog over de huidige tijd. Het maakte mij moe. Genoeg! Vandaag lekker genoten van de natuur en ben weer helemaal opgeladen. De rust is wedergekeerd. Bosbaden is zo fijn en helend.

Deze foto laat mij zien waar het om gaat. Blijheid, vreugde en genieten van de natuur in verbondenheid. Laten we samen vertrouwen, geduld opbrengen en ons innerlijk licht voeden met onze liefdevolle aandacht.

Het komt goed!

12 november 2021 -

Geschreven na het bericht van de nieuwe coronamaatregelen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.